Ervaringen

Deborah Butter-Bos—5 sterren
Wauuwww ben zo blij met mij (droom)jurk. Tussen de tijd van de eerste pas beurt en de tweede pasbeurt twee maten aangekomen. Ik maakte mij grote zorgen, daar gaat mij jurk en we hebben nog maar 2 kleine weken de jurk kan nooit meer vermaakt worden etc. maar door de superrrrr service en geruststellende woorden van Tanja dat het goed zal komen gerust gesteld en het is inderdaad helemaal goed gekomen! Mij laatste pasbeurt vandaag gehad en mij jurk is echt een plaatje, ik kan niet wachten tot woensdag dan is het eindelijk zover dat ik kan gaan pronken met mij jurk. Tanja, ik ben niet je makkelijkste klant geweest maar je wist overal een oplossing voor. Ik heb genoten, gelachen en mij welkom gevoeld. Super bedankt voor alles wat je hebt gedaan. De foto’s zal ik zeker naar je toesturen (zonder de schoenen erop haha)

Karin Struijk—5 sterren
Jippie….ik heb de bruidsjurk van mijn dromen. ben zo goed geholpen bij de keuze. Ik heb een wat voller postuur, maar met deze jurk lijk ik wel slank…..ben er zo blij mee.
Ben benieuwd hoe Rob op de jurk gaat reageren.
Heel erg bedankt voor de fijne hulp !

Stefanie Koopmans-de Wit—5 sterren
Wat een mooie winkel! Heel goed geholpen, er werd goed geluisterd en super meegedacht. Ik voel me vereerd dat ik in mijn droomjurk van Bruidshuis Sonja mag trouwen

Natascha Pol de Jongh—5 sterren
super goed servies

en ben heel blij met mijn hele mooie droom jurk
en dat terwijl ik een maatje meer heb super trots
en super bedankt

Willemieke Bron-de Jong—5 sterren
Wat een dag! Met moeder, schoonmoeder en vriendin om een trouwjurk geweest vandaag. Niet verwacht…maar toch!!! Dé jurk gevonden. Geweldige service met dank aan Tanja Schram. Top vrouw! Erg relaxe ongedwongen sfeer. Ik kom aan met m’n maatje 34 uh…geen jurk in mijn maat in de “showroom” maar voor hun geen probleem..maatje 42 wordt gewoon even tot maatje 34 gespeld. Erg goed beeld gekregen van de vele gepaste jurken.
We hebben de dag erg goed afgesloten. Lieve Tanja, erg bedankt. Hopen dat de jurk snel binnen is, kan niet wachten hem weer aan te trekken

Vera Bras van Herpe—5 sterren
Super service! Heel fijn geholpen er wordt echt de tijd voor je genomen

Annelore Boer-Makkenze—5 sterren
Mijn jurk gevonden! Bedankt voor de hulp en het advies. Helemaal blij!

Marjan Meijdam—5 sterren
heb een geweldige tijd doorgemaakt tijdens het zoeken en passen bij jullie

Marlin van den Diepstraten—5 sterren
Een geweldige bruidsdag gehad op 30november! Wat een service, met grote dank aan Cobi ben ik er nu al 90% uit wat mijn droomjurk op onze dag!

Evelyne Ombeni—5 sterren

Nicky Dimitri Yasmine Levi Donkervoort—5 sterren

Marieke ter Haar—5 sterren

Lorraine de Gast—5 sterren

Tineke van Beek-Havermans—5 sterren

Marieke Van Tilburg Rijke—5 sterren

Hanna Martina-van Der Werf—5 sterren

Esmeralda Seymonson—5 sterren

Annita Mutsaers—5 sterren

Pierre van den Broek—4 sterren